v rubriki dogodki:
.. / / / 17.05.2000

Ambasada Gavioli: Skydiver (27.5.)

Zadnji event prve pomladi novega tisočletja. Deseturni polet skozi nova doživetja francoskega housea in britanskega tehna. Potopimo se v nebo in odplavjmo poletju naproti!

Britanski tehno se je na svetovni klubski sceni že pošteno ukoreninil in si pridobil sloves kvalitetne plesne glasbe. Tokrat v Dance Lounge prihaja preko dveh predstavnikov tega otoškega kraljestva.

S svojimi podzemeljskimi 'funky loopy metallic' tehno vzorci, si techno producent in didžej Inigo Kennedy svojo kariero kroji že več kot sedem let. Pri svojem delu uporablja močno prirejeno tehnično opremo in na vesti ima že več izdanih komadov in glasbenih projektov, med drugim v sodelovanju z našim starim znancem, Colinom Faverjem.

Drugemu je ime Oliver Ho in tudi on prihaja iz Londona, kjer občasno sodeluje z Jamesom Ruskinom, drugače pa dela za založbo Meta. Pridružila se jima bosta še DJ Sputnik in Psiho, dogajanje pa bo s svojo animacijo še dodatno začinil MC Flasher.

V Mezaninu pa bo gostoval DJ Falcon in vanj prinesel okus pariškega housea. Sprva je v Parizu delal kot promotor, nato pa se je pridružil založbi Roule, kjer sta njegov remiks Cassiusovega La Mouche in lastni komad Hello, my name is DJ Falcon nemudoma postala uspešnice svetovnih klubov. Z njim bosta vrtela še stalna glasbena sodelavca AG Paolo Barbato in Joe Montana; program pa bo obogaten tudi z body paintingom v režiji Cveka.

za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.