v rubriki dogodki:
.. / / / 23.07.2009 06:16

Punk-rock veselica v Menzi pri koritu

Foolish, Pervy Pissheads, Paraziti P.13 in K.A.O.S. se bodo predstavili v soboto, 25. julija na pank-rock veselici, ki se ima dogoditi v prostorih Menze pri koritu na Metelkovi.

Foolish so se zbrali jeseni 2007 iz različnih bendov, najbolj znan med njimi je bil Les Chombes, ki so do takrat odigrali kar nekaj koncertov z zvenečimi imeni HC/PUNK scene, nam najbolj znani so Inner Terrestrials, ki smo jih imeli čast poslušati lanskega aprila. Njihova želja je koncertirati v čimveč krajih, spoznavati nove ljudi ter se predvsem močno zabavati. Petorica mladeničev lovi svoj glasbeni stil med različnimi žanri punka z nekaj vplivi ska-ja, zgledujejo se po bendih kot so Leftover Crack, Union Jack, Rancid, The Flatliners, Against Me, Freygolo, Dirty Fonzy itd. trdijo, da so perfektna mešanica žanrov s Fat Wreck Records-a in Hellcat-a, če so res, bi bilo najbolje, da se prepričate na lastne oči in ušesa...

Pervy Pissheads so naši severni sosednje, natančneje iz Gradca. Glasbeno pot so začeli kot pet članska zasedba a so se do danes, zaradi teh in onih razlogov uspeli zreducirati na trio. Prisegajo na jezni Street-punk. V njihovi glasbi pa je možno zaslediti vplive znanih nemških punk bendov, za katere menim, da mi jih ni treba naštevati...

Paraziti P.13 baje prihajajo iz Kranja, no ni važn! Furajo do konca nabit punk z nekaterimi ska vložki, v komadih razpravljajo o vsakdanjih življenskih situacijah, kot so bogata oprsja in kaj le ta prinašajo ter o pijači in posledicah le te, so bend, ki je definitivno zadolžen za vzdrževanje dobre volje in to jim tudi uspeva.

K.A.O.S. Trbovlje, ljega ljega, ne ve se kok točno jih je v zasedbi, malo se izmenjavajo ampak kljub temu poskrbijo za odlično vzdušje kamorkoli pridejo, če niso na odru so nekje med publiko in skrbijo za valove smeha, predvsem to leti na njihovega karizmatičnega pevca Centriha, ki zna vedno znova in znova presenetiti s kakšnim ekscesom in osvajanjem deklet.

Za Menzo pri koritu

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

K.A.O.S. - thumbnail

K.A.O.S.