v rubriki dogodki:
.. / / / 27.05.2009 15:15

Dicky B. Hardy v KUD-u France Prešeren

Prvi koncert jeznoritih rudi-rock-punk-garaž godcev Dicky B. Hardy po nekajletni kreativni pavzi se bo zgodil v petek, 29. maja v KUD-u France Prešeren v Ljubljani. S čisto svežim naborom avtorskih komadov in novim pevcem Brunom Subiottom.

V dvorani Kuda se bo danes zvečer dogodil že dolgo pričakovani koncert jeznoritih rudi-rock-punk-garaž godcev Dicky B. Hardy, ki so konec prejšnjega stoletja dodobra razburkali underground sceno v Sloveniji in širše. Bend je po nekajletni kreativni pavzi ponovno ugledal luč vadbenega placa ter si napolnil baterije z nadvse dobrodošlo vokal-poetično okrepitvijo, prvostojcem Brunom Subiottom. Prepričljiv Bruno je svoj prepoznaven glasovni inštrument v preteklosti pilil v za mnoge kultnih postavah Hard Time Band, Spoons, Borghesia, Matchless Gift, Rebecca, Hic Et Nunc, Incurabili.

Zvesti nostalgični publiki - željni vstajenja zgoraj omenjene četverice – kani bend predstaviti čisto svež nabor avtorskih komadov, po pričevanju novopečenih starih Dicky B. Hardy nič manj našpičenih, še več, prežetih z dolgoletnimi izkušnjami zveste rokerske tlake.

Tokratni špil pa bo pred svirko Dikijev in after dodatno začinil notorični DJ Short Jonson z enkratnim cvetoberom r´n´r-ja v vseh nam znanih in neznanih oblikah.

Vabljeni na fuzijo ohlajenih Dikijev z žgočim Brunom, ki bo 29. maja rezultirala v nedvomno must-see-hear koncertu.

Vstopnina: 5 €

Za Dicky B. Hardy

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Dicky B. Hardy - stara zasedba - thumbnail

Dicky B. Hardy - stara zasedba