v rubriki dogodki:
.. / / / 03.07.2009 13:26

Hardcore festival v Tovarni Rog

V Tovarni Rog se bo v soboto, 4. julija odvijal Hardcore festival z gosti iz Češke, Avstrije, Nemčije in Hrvaške. Tako se bodo v tem večeru zvrstili Hidden Layer, Dakhma, Abstinentia, Kid Poetry in Rewritten.

Hidden Layer so nstali jeseni leta 2003 v Zagreb. V tem času so se mnoge stvari v bendu spremenile, se razvile in se še razvijajo. HL igrajo metal punk hardcore, ki vas spominja na bende kot so Animosity, Shai Hulud,... Pričakujte nepričakovano!

Dakhma je sestavljena iz 5 prijateljev, ki ljubijo DIY ideale, hardcore, punk in metal. "The question is not, can they reason? Nor can they talk? But, can they suffer?" Jeremy Bentham

Člani benda Abstinentia so vegani in se branijo vseh legalnih in nelegalnih drog. Vseeno se nimajo za vegan straight edge bend, saj se velikokrat za to oznako skrivajo ideali s katerimi se ne identificirajo. Podpirajo anarhistične ideale in princip svobode in odgovornosti do družbe. Člani so vključeni v društvo za zaščito pravic živali in antifašistično gibanje. Hardcore, ki ga igrajo je napolnjen z idejami za boljši jutri, strasten in energičen.


Kid Poetry prihajajo iz Graza, ki je na na svet prinesel mnoge odlične hardcore bende, Kid Poetry pa tej tradiciji le sledijo. Igrajo hitri melodičen hardcore v stilu Comeback Kid in Sinking Ships. V njihovih besedilih je očitna kritika obstoječega sistema, veliko strasti in jeze.

Rewritten k nam prinašajo mountain core iz Nemčije. V svojih pesmih pa postavljajo zrcalo današnji družbi.


Za Insane Booking and Promotion

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat