v rubriki dogodki:
.. / / / 10.08.2004

Viva La Pola

Prihajajoči konec tedna, natančneje v petek 13. in soboto 14.8. se bo v hrvaški Puli v klubu Uljanik odvijal festival Viva La Pola oziroma Summer Revolution Rock Festival, na katerem se bo v dveh dneh predstavilo kar sedemnajst skupin, ki glasbeni navdih črpajo v rocku, rock'n'rollu, punku, HC-ju, metalu in še kje.

Večina zasedb prihaja iz Hrvaške, v goste pa so povabili tudi tri skupine iz sosednjih držav - Diplomatz prihajajo iz Bosne in Hercegovine, Atheist Rap imajo svoj dom v Novem Sadu, slovensko čast pa bodo zagotovo na najboljši možni način reševali grosupeljski D.D.V.

V petek bodo z glasbeno predstavo začeli No more idols, nadaljevali bodo Mental Harakiri, sledili bodo Diplomatz in Eksodus in tik pred nastopi glavnih zvezd naši D.D.V. Nato pa znova zbrani Messerschmitt, Anti Todor, eden najbolj revolucionarnih hrvaških bandov Kawasaki 3P (punk skupina, ki je nastopila na hrvaški različici EME Dori?!) in velike zvezde večera ? KUD Idijoti.

Sobota? Ravno tako bo pestro ? začeli bodo Spoiled IQ, nadaljevali Sepal, sledil bo nastop Lutajuči DJ Zdena, namesto Red Hot Chili Peppers tribute banda Chimly's bodo nastopili Sake, nato pa Phantasmogoria, Popeye in najbrž sobotni vrhunec z mlado skupino The Babies, večer pa bodo zaključili gostje iz Srbije in Črne Gore Atheist Rap.

Program bo povezoval Shadow MC, za glasbo bosta skrbela DJ-ja Tomi Phantasma in Sasha Cult, cene vstopnic so izredno ugodne (40 HRK za večer), vse dodatne informacije o prizorišču, terminih in skupinah najdete na spletni strani festivala in za vse, ki si želite ušesa spočiti od obmorskih terasnih popevčic, obujte bulerje, oblikujte irokeze in osvojite Pulo.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Viva La Pola - thumbnail

Viva La Pola