v rubriki dogodki:
.. / / / 10.12.2003

Kišta v duhu šport-metala

Pred dvema mesecema je bila Kišta bolj groovy obarvana, tokrat pa se bo zgodil zasuk v povsem drugo smer, ki združuje heavy metal, hip-hop in še kaj za povrh. Študentski klub Kamnik Domžale v Kulturnem domu Franca Kotarja Trzin v petek, 19. decembra organizirata Kišto s Cancel, C.R.A.S.H. in glavnimi zvezdami - d-fact.

Vesoljni Sloveniji so zelo dobro znani glasniki šport-metala v Sloveniji - primorski d-fact. Kot zmagovalci natečaja Kdo bo osvojil TRIglav? so pri založbi Nika posneli prvenec, ki so ga naslovili Čas in s katerega sta se v naša ušesa in oči že naselili Čas ameriške dekadence in Dovolj (Ne poznam te), kmalu pa nas bodo napadli z novim singlom V.I.P. (kar pomeni Veze in poznanstva).

Odmeven je bil tudi njihov nastop v radijski oddaji Jureta Longyka Izštekani, kjer so presenetili s popolno akustičnostjo, hkrati pa je nastop zabeležen tudi na DVD nosilcu. Njihov živi nastopi ostanejo v spominu po silni in neobrzdani energičnosti.

Cancel so kvartet iz Ljubljane, ki se gibajo v okvirih uničujočih riffov in nalezljivih ritmov, februarja letos pa so izdali prvenec z zanimivim naslovom Urbana nervoza. Ali nas bo slednja grabila in davila tudi v petek, se prepričajte sami!

C.R.A.S.H. je mlada zasedba, ki prihaja v Trzin iz enega najbolj zapostavljenih koncev naše preljube deželice in sicer s Koroške. Njihovo glasbo je težko opisati, še najbolj pa se ji prilega oznaka crossover, saj so v lasten glasbeni izraz vpletli heavy metal, hip-hop in celo drum'n'bass. Energija, brutalnost, ritmičnost in hipnotičnost povrh vsega. In vse to že v uvodu večera!

Razlogov, da tudi tokrat obiščete Kišto, je več kot dovolj. Cene so kot vedno ugodne - za člane Študentskega kluba Kamnik in Domžale in za člane e-Študentskega servisa Kamnik in Domžale 300 SIT oziroma 500 SIT na dan prodaje, za nečlane pa so cene 200 SIT višje. Še vedno dovolj ugodno! Ne oklevajte in si karto priskrbite že danes, da vam jutri ne bo žal!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Perica u sportni fazi - thumbnail

Perica u sportni fazi