v rubriki dogodki:
.. / / / 28.11.2011 10:25

Klemen Klemen 29. 11. v klubu Cirkus

Trnowski Prešeren, ulični pripovedalec trnowskih in ljubljanskih zgodb, mestna legenda, nočna mora mestnih popotnikov in nedvomno glavna slovenska raperska atrakcija, Klemen Klemen, bo svojo rapersko poezijo s prve, druge in delček s prihajajoče tretje plošče predstavil v novoodprtem ljubljanskem klubu Cirkus v okviru večerov Cirkus Live!

Klemen Klemen velja za enega od prvih ljubljanskih raperjev, svoj diskografski debi pa je predstavil na AliEnovem prvencu Leva scena leta 1994. Kasneje se je podružil še s smučarskimi raperji in v projektu Pasji kartel dokazal, da mu na domačem prizorišču ni para.

Ob izdaji njegovega diskografskega prvenca Trnow stajl leta 2000 je predramil domačo urbano sceno in odšel v legende z zlato ploščo ter megauspešnicami Keš pičke, Leta 1600, Jst sm umrl, Baraba in 20 let zapora.

Po obsežni slovenski turneji je leta 2003 izdal še album Hipnoza, bolj introspektiven, vase zazrt album, ki je navrgel uspešnice, kot so Šnopc, Terapija, Jst delam rap in Komad za lubice.


V začetku letošnjega leta je potem, ko je sodeloval z mnogimi domačimi raperskimi in sorodnimi izvajalci, začel ustvarjati material za svojo tretjo ploščo, ki jo kani izdati v prvem četrtletju prihodnjega leta.

Sovražnik ljubljanske gospode, moralističnih klepetulj, mestni razbojnik, postopač, maser in človek z največjo rapersko kredibilnostjo daleč naokrog, bo svoj koncert izvedel s pomočjo njegove desne roke, DJ-a SSF-a ter banda.

Klemen Klemen na skoraj 'domačem', trnowskem terenu v torek, 29.11.2011 ob 21:00 v Klubu Cirkus!

Cena vstopnic: 17 €

Prodaja vstopnic:
Dallas Mute Shop (Rimska 14, Ljubljana) ob delavnikih med 10.00 in 17.00
Eventim sistem
Blagajna Kluba Cirkus na dan koncerta od 20.00 dalje

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Klemen Klemen 29. novembra v klubu Cirkus / foto: Simon Stojko Falk - thumbnail

Klemen Klemen 29. novembra v klubu Cirkus / foto: Simon Stojko Falk