v rubriki dogodki:
.. / / / 07.10.2010 14:03

Lady Gaga (končno) prihaja v Zagreb 5. 11.

V sklopu spektakularne The Monster Ball turneje bo 5. novembra 2010 v Areno Zagreb prihaja trenutno največja pop zvezdnica Lady Gaga! 24-letnica je v zadnjih dveh letih kot meteor zavzela sam vrh svetovne pop scene in trenutno polni največje dvorane po svetu.

Še ne dve leti nazaj, 19. avgusta 2008, je izdala svoj prvenec The Fame, na katerem sta bila hit singla Poker Face in Just Dance - album je pobral dva Grammyja. Še lani je bila nato predskupina New Kids On The Block in Pussycat Dolls, nato pa šla na svojo prvo samostojno turnejo The Fame Ball Tour.

Konec leta 2009 je izdala še drugi album The Fame Monster s hit singlom Bad Romance, zdaj pa ga predstavlja na svetovni turneji The Monster Ball Tour. Lady Gaga je znana po svoji ekstravaganci in gotovo bo takšen tudi njen koncert v Zagrebu.

Ne zgodi se pogosto, da imamo možnost v naši neposredni bližini prisostvovati trenutno največji glasbeni zvezdi, tako da ne zamudite njenega koncerta! Kako izgleda šov Lady Gaga v živo si oglejte v spodnjem videu ali na YouTube-u (kjer je videov s turneje na tone).

Vir: Koncerti.net

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Lady Gaga v sklopu The Monster Ball turneje prihaja v Zagreb 5. novembra 2010 - thumbnail

Lady Gaga v sklopu The Monster Ball turneje prihaja v Zagreb 5. novembra 2010