v rubriki dogodki:
.. / / / 26.01.2009 12:13

LastDayHere z gosti v Cvetličarni

V Cvetličarni v Ljubljani se bo 28. januarja zgodil čisto poseben dogodek – poseben za skupino LastDayHere in poseben za celotno slovensko glasbeno sceno.

Kot hitro razvijajoči se band, so LastDayHere z lahkoto prodrli tudi med tuje fane – z izjemno glasbo in vokalom, o katerem lahko z lahkoto trdimo, da je eden izmed najboljših, kar smo jih slišali v zadnjih letih, LastDayHere rušijo meje stereotipne predstave o modernem težkem rocku.

Z videospotom za pesem z njihovega albuma From Pieces Created so navdušili tudi tuje poznavalce svetovne glasbe, saj so ga označili za "top 5". En razlog več, da je obisk premiernega večera nuja. Poleg nastopa, s katerim dokazujejo, da je band lahko v živo še boljši, kot na studijskih posnetkih, imajo pripravljenih kar nekaj presenečenj.

Predstavili se bodo namreč tudi v akustični izvedbi, k sodelovanju pa so povabili kar nekaj zanimivih gostov – pridružili se jim bodo Urška (Billysi), Marko (Elvis Jackson), Inmate (s premierno predstavitvijo novega pevca), Dweal (z novim materialom), Čulk (Interceptor), Diyala, Mojca (Obduction), virtuoza na klavirju in oboi – Rok Mikec in Julija Šenveter, malce nostalgije z Žigom Krofličem na lutnji ter kar nekaj glasbenih presenečenj.

Celoten večer bo namenjen druženju in povezovanju skupin skozi glasbo. Definitivno večer, ki ga ne gre zamuditi. Celoten dogodek bo posnet za DVD, zato – vabljeni!

Vstopnice: Eventim (www.eventim.si), Petrol, Big Bang, Kompas, E-študentski servisi, www.vstopnice.com, www.koncerti.net

Več informacij na www.lastdayhere.com in www.myspace.com/lastdayhereband!

Za LastDayHere

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

LastDayHere - thumbnail

LastDayHere