v rubriki dogodki:
.. / / / 01.09.2000

Moja roka za otroka Štafeta solidarnosti 2000

Otroštvo je najbolj ključno obdobje v življenju posameznika. Vsi strahovi, travme, frustracije, ki jih ima odrasel človek, koreninijo prav v otroštvu. Ponuja se nam enkratna in plemenita priložnost, da po svoji moči odpravimo vsaj delček strahov naših najmlajših: Mladi Forum že tretje leto zapovrstjo organizira tradicionalni dogodek, ki se imenuje Štafeta solidarnosti! Letos bo imela Štafeta solidarnosti še poseben poudarek na pomoči socialno depriviligiranim otrokom, katerim starši zaradi pomanjkanja sredstev, ne morejo pričarati igračk in knjig ter barvic, s katerimi bi lahko risali po svoji mogočni domišljiji.

V imenu prav teh otrok te vabim in prosim, da se udeležiš Štafete solidarnosti 2000 Moja roka za otroka, ki bo 7.9. 2000 na Kongresnem trgu. Od 13. do 21. ure se bodo pekle palačinke (kdo jih bo pekel, je skrivnost!), igrali nam bodo Heaven X, Rock republika, The twins, Marjan Novina, Los Ventilos in Darja Lasič; predstavili se bodo fitnes klub Sunny, plesna šola Kazina, društvo Interes.

Kot je rekel George Bernard Shaw:

"Resnična radost življenja je, če se predaš namenu, ki se ti zdi nadvse pomemben; če si moč narave in ne vročičen, sebičen skupek bolečin in tarnanj, ki se ves čas pritožuje, da se mu svet noče posvetiti, da bi ga osrečil. Prepričan sem, da moje življenje pripada občestvu, in dokler bom živ, mi bo v čast, da bom zanj storil, kar morem."
George Bernard Shaw (1856-1950).

Na koncu pa tisto najbolj pomembno:
smeš in moraš prinesti svoje veliko srce in kakšno svojo rabljeno igračko na srž prireditve - stojnico z igračkami! Če pa ti je zelo pri srcu, jo za simbolni prispevek spet lahko dobiš nazaj v svoj objem!

Torej, naj ti bo v čast in pridi pomagat!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.