v rubriki dogodki:
.. / / / 29.03.2013 10:09

Rammstein prihajajo v Ljubljano

Vsekakor ne smete zamuditi edinstvenega koncerta z nemško progresivno metal skupino Rammstein, 30. 4. 2013 v Centru Stožice v Ljubljani. Vabljeni na pravi glasbeno-vizualni spektakel.

Skupina Rammstein je nastala že leta 1994 in je ena redkih, ki še vedno igra v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).

Njihova glasbena pot je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Nastopi so jih spravili tudi v težave in so bili zato večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja.

V zadnjih dveh letih si je turnejo “Made in Germany” nemške skupine Rammstein po svetu ogledalo že preko 1,3 milijona ljudi. In njihova pot se nadaljuje naprej. Na tokratni turneji bo skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, skoraj dobesedno zažgala.

Zanimanje za koncert v Ljubljani je veliko, zato ne odlašajte z nakupom.

Prodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli...

Cene vstopnic:
Parter: 49,00 eur
Zeleni ring: 45,00 eur
Rdeča tribuna: 39,00 eur
Fan pit: 70,00 eur
Lože: 90,00 eur

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Rammstein bodo v Ljubljani nastopili 30. aprila 2013  (Foto: P. R. Brown) - thumbnail

Rammstein bodo v Ljubljani nastopili 30. aprila 2013 (Foto: P. R. Brown)