v rubriki dogodki:
.. / / / 08.05.2009 08:20

Tribute 2 Love predstavljajo The Bootleg

Napovedan koncert in promocija albuma The Bootleg, trenutno najbolj vroče blues rock skupine Tribute 2 Love, 8. maja v Orto klubu, ne bo čisto navadna promocija albuma. Gre za multimedijski koncept, ki bo zaživel in otvoril novo dobo glasbene industrije.

Naredite si svoj The Bootleg

Koncept temelji na izključno živem posnetku zvoka, slike in videa skupine Tribute 2 Love. Band bo kot vedno poskrbel za dobro vsebino, poslušalci in obiskovalci pa bodo lahko s svojimi snemalnimi tehnikami prispevali svoj The Bootleg.

Stvar je čisto preprosta! 8. maja posnamete ali poslikate koncert s telefonom, kamero ali kakršno koli drugo snemalno napravo. V digitalni obliki ga naložite na www.tribute2love.si in ustvarite svoj The Bootleg.

Vsi tisti, ki koncerta ne boste posneli, vam T2L vseeno obljubljajo, da si boste lahko na njihovi strani naložili The Bootleg, ki ga bodo ustvarili obiskovalci koncerta v Ortu. Vsi posnetki The Bootleg bodo na voljo brezplačno za slehernega ljubitelja dobre glasbe. Kadar govorimo o skupini Tribute 2 love, nam vsekakor najprej pride na misel prav dobra glasba.

Promocija albuma The Bootleg bo 8. maja ob 21:00h v ljubljanskem Orto klubu, uradni izid strani www.tribute2love.si in prvi download The Bootleg pa bo 10.maja. Nov single skupine T2L, z naslovom Do You Believe In Love, je že na radijskih postajah!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Tribute 2 Love / foto: Matjaž Slanič - thumbnail

Tribute 2 Love / foto: Matjaž Slanič