v rubriki dogodki:
.. / / / 08.06.2010 00:28

Virtualni sprehod po festivalu Exit 2010!

Od danes dalje se lahko na spletni strani www.exitfest.org virtualno sprehajate po festivalu Exit. Preko interaktivne panorame s polnim razgledom 360° lahko vsak dan zakorakate v vse prostore, prizorošča in številne glasbene odre.

Iz domače sobe lahko občutite vzdušje najboljših nastopov na glavnem festivalskem odru, Dance Areni in na več kot 20 ostalih festivalskih prizoriščih. Preverite utrip v Exit village, vstopite v Exit studio na intervjuje s svetovno priznanimi glasbeniki in prisluhnite vtisom številnih obiskovalcev festivala iz vsega sveta.

Na exitfest.org si lahko ogledate spektakularne koncerte skupin The Prodigy, Lily Allen in Kraftwerk, mnoge pa bodo zanimali intervjuji z glasbeniki, kot so Korn, Madness in drugi. Mapa z vsemi festivalskimi lokacijami in njihovimi opisi pa bo z obilico informacijami zadovoljila predvsem tiste glasbene navdušence, ki letos načrtujejo prvi obisk festivala Exit.

Exit po potekal med 8. in 11. julijem na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, kjer se bodo zbrali najbolj priznani glasbeniki svetovne scene in obiskovalci iz vseh koncev sveta. Nastope na festivalu Exit 2010 so potrdili The Chemical Brothers, Mika, Placebo, Missy Elliott, David Guetta, Röyksopp, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, Suicidal Tendencies,... (podroben seznam nastopajočih na vseh odrih preverite na www.exitfest.org).

Exit kamp bo letos odprl vrata že med 5. in 14. julijem, zabava v Exit village pa letos postaja devetdnevni mini festival. Kampiranje, Donava, sonce, odlična glasba in druženje mladih iz vseh koncev sveta bodo tudi letos nepozaben del festivalskega dogajanja.

Za glasbene navdušence iz Slovenije je na voljo le še nekaj promocijskih paketov: vstopnica za vse štiri dneve festivala (74 €) + kamp (25 €) + prevoz (GRATIS). Na mestu je opozorilo, da je večina od 150 ugodnih paketov že pošla, nekaj pa jih je vendarle še na voljo! Redna cena vstopnic sicer znaša 118 €, redna cena omenjenega paketa s prevozom in kampom pa 198 €.

V agenciji Supra Travel opozarjajo, da so edino pooblaščeno prodajno mesto festivala Exit v Sloveniji. Kupcem vstopnic v Sloveniji svetujejo, naj bodo pozorni na preprodajalce in nepooblaščene posrednike, saj so regularne vstopnice vezane na osebne podatke kupca in samo s takšnimi bo mogoče vstopiti na festival.

Poleg vstopnic za festival in opcij prevoza vam Supra Travel ponuja tudi največjo izbiro namestitev med festivalom Exit 2010 po najugodnejših cenah. Izberite svojo namestitev v hostlu ali kakovostnem hotelu.

Več informacij na www.exitfest.org in www.supratravel.si.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Exit 2009 - thumbnail

Exit 2009

Foto: Miha Rekar / mr.si