v rubriki dogodki:
.. / / / 21.11.2009 12:59

Cvetličarna odprla svoja vrata

Ob ponovnem odprtju Cvetličarne so za ljubitelje cvetja in dobrih zabav pripravili pester program, ki je obiskovalce na nogah držal do zgodnjih jutranjih ur.

Cvetličarna je ob svojem ponovnem odprtju za obiskovalce pripravila pester program, z glasbo devetdesetih let in plesnimi nastopi. Že ob prihodu na prizorišče je bilo moč zaznati navdušenje nad ponovim odprtjem, sicer sprva maloštevilčne množice, ki je okoli polnoči dodobra napolnila notranje prostore. Kot se za Cvetličarno spodobi je vsaka obiskovalka ob vstopu prejela vrtnico, organizatorji pa so se dodatno izkazali še s promocijskimi pijačami in hrano v zgornjih prostorih.

Po začetnem ogrevanju je na oder prikorakal Zlatko, ki je uradno otvoril novo sezono, sledilo je povišanje ritma in prvi žur v prenovljeni Cvetličarni se je začel.
Pohvaliti gre novo ozvočenje in nov, podaljšan, šank zunaj. Parkirišče pa je žal še vedno park tisočerih jezer, kjer obiskovalci trenirajo v novi olimpijski disciplini izmikanja blatnim lužam.

Otvoritev Cvetličarne je obrnila novo poglavje v bogati tradiciji zabav s cvetjem, z nastopom Zabranjenega pušenja, Eda Maajke in Magnifica ter klubskimi večeri pa v prihodnosti napoveduje odlično popestritev ljubljanskega nočnega življenja.

Andrej Trček - avatar

Andrej Trček

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 27.07.2009 na ŽVPL-u skupaj objavil 9 člankov.

DJ in fotografi - thumbnail

DJ in fotografi

Foto: Andrej Trček