v rubriki dogodki:
.. / / / 04.07.2013 14:35

Hard rockovski ritmi v Kranju

V soboto, 29.6., sta nas na dvorišču rock bara Down Town v Kranju, razvajali skupini Tide in Dweal. Hard rockovski ritmi so odmevali po, na žalost, precej praznem dvorišču, kar pa skupin ni prav nič zmotilo.

Prvi so nastopili Dweal in dodobra ogreli publiko. Odlična energija, predvsem pevca Matjaža Goričana, je pod oder zvabila kar nekaj obiskovalcev. Slišali smo lahko znane in malo manj znane uspešnice iz njihovega albuma in pa tudi kakšno priredbo.

Sledili so "stari mački" na slovenski glasbeni sceni, Tide, ki se jim je, zaradi daljše odsotnosti kitarista Tineta, pridružil Matej. Ta se je z ostalimi že prav dobro ujel. Prevladovale so pesmi iz njihovega zadnjega albuma No.4. S svojim šarmom in odlično glasbo so tudi malce bolj napolnili dvorišče in poskrbeli za odličen zaključek večera.

Skupini sta pričarali odličen in kvaliteten koncert, ki ga je pokvarila samo maloštevilna publika. Mogoče v Kranju ni več rockerjev ali pa je bilo na tisti dan samo preveč drugih prireditev na Gorenjskem? Sem pa prepričan, da ste ta večer samo na dvorišču Down Towna lahko kupili originalno wc ščetko Dweal.

David Panzalović - avatar

David Panzalović

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 04.07.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 13 člankov.

Dweal in Tide - thumbnail

Dweal in Tide

Foto: Tina Primožič