v rubriki dogodki:
.. / / / 31.01.2002

Pussyfinger In D-fact v Kud-u

Poden odra v Kud-u so na sobotno noč ogrevali Ljubljančani z galantnim imenom Pussyfinger, nasledili pa so jih mladi upi, crossoverjanci D-Fact iz Obale. Kljub izpiljenim nastopom je večina obiskovalcev kluba v Trnovem rajši grela stolčke pred šankom.

Osupljivo jezni Pussyfinger, ki igrajo mešanico stoner rocka in metala so servirali predjed. Dominanten vokal je donel po teatralnem odrčku, spremljale so ga dve kitarci in bas, katerih lastniki so po strunah brzeli s pozornostjo in natančnostjo, ki jih zaznamo pri šolarčkih, ki zrejo v maturitetne pole.

Da je vsak koncertni termin zlata vreden, se zavedajo tudi D-factovci, ki so ljubljanske klubske odre brusili že lansko leto. Sicer je bilo zaznati nekaj manjših preglavic z ozvočenjem, vendar je zadevo transparentno prekril diablo-skakajoč nastop kitarista Miha Vivode, ki ga je paralelno vodil vokal Pericze. D-Fact odlikuje posebnost, ki jo je redko zaznati med rockerji; pred koncertom so se člani fopali izključno z gostim sokom. V velikih količinah.

Foto: Em3r10.com

Alenka Lahajnar - avatar

Alenka Lahajnar

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 77 člankov.

D-Fact - thumbnail

D-Fact