v rubriki glasba:
.. / / / 26.06.2012 12:36

ŠVIC ob 10. jubileju obljublja presežek

Največji dvodnevni študentski festival v Sloveniji, ki praznuje svoj 10. jubilej, tudi letos prinaša ogromno presenečenj in novih rekordov.

Študentski vikend inteligence in cvička se bo to poletje odvijal 20. in 21. julija na tradicionalnem prizorišču – na Turistični kmetiji Obolnar na Čatežu pri Trebnjem. Idilična lokacija, odmaknjenost od mestnega vrveža, dovolj parkirnih mest, urejeno šotorišče, športne aktivnosti ter pestra glasbena ponudba so prednosti festivala, ki vsako leto privabi več obiskovalcev iz širne Slovenije.

ŠVIC, projekt Kluba študentov občine Trebnje, si je v zadnjih desetih letih izboril prepoznavno mesto med glasbenimi festivali v Sloveniji. Po uspešnem začetku leta 2003 si je ŠVIC pridobil vedno več stalnih gostov, oboževalcev, tako smo lani našteli preko 8.000 obiskovalcev in obiskovalk.

Letos bodo vročino na ŠVIC-u stopnjevali:
Dubioza Kolektiv, Prljavo Kazalište, Elvis Jackson, Niet, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Mi2, Zablujena Generacija, Zaklonišče prepeva, CoverLover, Parni Valjak Tribute in še mnogi drugi.

Zanimivega in zabavnega pa ne bo manjkalo tudi čez dan; obiskovalce čakata nogometni in košarkarski turnir, turnir v odbojki na mivki, aerobika v bazenu, body painting, ŠVIC frizer, stand up, slip`n`slide, beerpong in že tradicionalne igre med študentskimi klubi.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail