v rubriki glasba:
.. / / / 05.04.2005

Aerodrome Festival 2005 vabi

Zadnji vikend v maju se bo v Wiener Neustadtu zgodil Aerodrome Festival, ki tudi letos ponuja zanimiv glasbeni program, v katerem bo zagotovo uživalo veliko Slovencev.

Aerodrome Festival 2005 se bo odvijal od 26. do 28. maja, med glavnimi nastopajočimi pa so Rammstein, The Prodigy, Incubus, The Hives in Slipknot. Na 900 000 kvadratnih metrov bodo štirje prireditveni prostori - veliki oder oziroma Rockstage, mali oder oziroma FM4 Stage in dva prireditvena šotora - Club Tent za ljubitelje elektronske glasbe in Rage Tent za tiste, ki so jim bližje težki kitarski riffi in obilo hrupa.

Ob že omenjenih nosilcih festivalskega dogajanja boste na malem odru lahko prisluhnili ravno tako zanimivim Papa Roach, Turbonegro, Within Temptation, Dog Eat Dog, svoje veščine bo prikazal tudi Edo Maajka, nastopilo pa naj bi tudi nekaj slovenskih zasedb, katerih imena pa še niso znana.

Lani je festival obiskalo več kot 125 000 obiskovalcev, ki so domov odšli nadvse zadovoljni, saj na Aerodrome Festivalu vlada tisto pravo in v Sloveniji pogosto pogrešano festivalsko razpoloženje. Organizatorji ob dobrih izvajalcih in brezplačnem kampiranju, parkiriščih in zdravniški oskrbi poskrbijo tudi za trgovino, internetne kotičke, bankomate, zabaviščni park, stojnice s hrano in pijačo in še številne druge storitve.

Vstopnice in aranžmaji za Aerodrome Festival 2005 so v Sloveniji že naprodaj pri za to pooblaščenih organizatorjih oziroma prodajalcih, zato le pohitite z nakupom oziroma prijavo, saj bo maj mimogrede tukaj.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.