v rubriki glasba:
.. / / / 13.11.2001

Britney Spears se vrača!

Zrelejša, starejša in še vedno brezmadežna?! Njen novi album, preprosto naslovljen Britney je v trgovine prihrumel 5. novembra, na televizijskih in radijskih postajah pa se že vrti njen prvi single I'm a Slave 4 U. Britney tudi s svojim izgledom hoče povedati, adijo puberteta in "school-girl" look, tu je adolescentna Britney!

Prvi single sta za Britney sproducirala sloviti producentski par The Neptunes, poleg njiju pa so na plošči sodelovali še Max Martin, Rami, Dido, Josh Schwartz, Brian Kierulf, Rodney Jerkins in njen fant Justin Timberlake. S slednjim se bo Britney (tako pravi) kmalu poročila, takrat pa bo praznik tudi za Justinovega ... ah, pustimo njuno "spolno" življenje!

Zanimivo pa je, da imajo pesmi precej eksplicitne naslove: I'm a Slave 4 U precej ehm, khm ... no, saj veste ... DeSade se ga ne bi sramoval. Ostali štikli pa se imenujejo Overprotected, Lonely, Boys, Anticipating (Jusin, kje si), I Love Rock 'N' Roll, Cinderella, Let Me Be, Bombastic Love, That's Where You Take Me, What It's Like To Be Me in I'm Not A Girl, Not Yet A Woman!

Vse sodbe o tem kakšen je Britneyin novi album Britney pa takrat, ko se ga bomo v uredništvu naposlušali in vam sporočili naše občutke (we're slaves for you ...)!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Naslovka plošče <i>Britney</i> - thumbnail

Naslovka plošče <i>Britney</i>