v rubriki glasba:
.. / / / 16.02.2001

Daddy zapustil J.Lo

Seana "Puff Daddy" Combsa, ki je za Valentinovo (oh-kako-ne-romantično) potrdil vest, da z J.Lo nista več par (fantje: sezona "lova" na brhko Jennifer je odprta :-)

"Gospod Combs je danes potrdil da sta se z Jennifer Lopez razšla," je v sredo povedala njegova publicistka Nathalie Moar, ki je še povedala, da je hotel s tem končati vse govorice, ki s(m)o jih mediji z veseljem objavljali v prejšnjih tednih. Puff še dodaja, da upa da bomo/bodo upoštevali njegovo zasebnost, ki je pri mnogih znanih osebnostih prevečkrat na udaru.

Publicistka Moarjeva je pred tem govorice zanikala, prav tako jih je še pred nekaj dnevi zanikala Jennifer, vendar sta se z "Očkom" kot kaže premislila in se odločila, da bosta svetu povedala da nista več skupaj. Medtem ko se Daddy vse bolj zapleta v sodniški drami (sedaj neka tretja priča pravi, da je streljal), pa Jennifer promovira svoj zmagovalni album J.Lo, poleg tega pa bo morala pričati v zgoraj omenjenem sojenju na strani obrambe in tožilstva.

Tako, fantje in punce: preden se odločite, da boste postali super-zvezdniki/zvezdnice najprej premislite: bodo milijoni dolarjev odtehtali neprestano vdiranje novinarjev v vaše zasebno življenje, se pod neprestanim pritiskom ne boste "zlomili" in/ali se boste -- Bob ™ ne daj -- vdali mamilom in alkoholu? Težka je zvezdniška!!!

Vir: the411online.com
Foto: (c) Reuter

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Zalostna Jennifer Lopez / vir: http://flic.kr/p/AAdVR - thumbnail

Zalostna Jennifer Lopez / vir: http://flic.kr/p/AAdVR