v rubriki glasba:
.. / / / 01.02.2001

Je Daddy streljal na ljudi?

Sean "Puffy" Combs-a ni začel dobro. Puff Dady-ja, ki je obsojen nedovoljene posesti orožja in podkupovanja so tožilci že prvi dan obtožili, da pištola ni bila zgolj v njegovih rokah, marveč je z njo tudi ustrelil v strop kluba. Po navedbah okrožnega tožilca, Matthewa Bogdanosa, bo večina prič udeležnih v incident v klubu New York potrdila, da so videli strel iz pištole.

Incident se je po navedbah zgodil, ko je nek obiskovalec kluba užalil Puffa in Jamala "Shyne" Barrowa. Barrow je izgubil živce in začel streljati v množico, njegovi streli pa so ranili tri ljudi. Puffa in njegovega telesnega stražarja Anthonyja Jonesa, ki je po incidentu prav tako obtožen posesti orožja, so policaji ustavili in aretirali, ko sta se odpeljala s kraja dogodka.

Kljub temu, da je tožilska ekipa obtožila Puffa strela v strop in Burrowa divjega streljanja v množico, je po trditvah Murraya Richmana, odvetnika Jamala Barrowa, celo Puffy tisti, ki bi lahko izstrelil strele proti ljudem.

Seanovi odvetniki vztrajajo, da Puffu sodijo samo zato, ker je znana osebnost. Pravijo, da je tožilstvu bolj do tega, da tožijo nekoga, ki je slaven, kot pa, da bi zadostili pravici. Proces bo predvidoma trajal pet tednov, o vsem pa boste obveščeni na ŽVPL.

Sebastjan Dimnik - avatar

Sebastjan Dimnik

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 27.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 10 člankov.

Puff Daddy - thumbnail

Puff Daddy