v rubriki glasba:
.. / / / 07.11.2001

Kylie tudi v gledališču

Prav lahko se zgodi, da bo razvpita pop zvezdnica, pevka in igralka avstralskega rodu Kylie Minogue prihodnje leto spet stopila tudi na gledališče deske. Toda ne na katerekoli. Kylie snubi Royal Shakespearean Theater, in sicer za vlogo Julije v klasiki Romeo in Julija. Ta vloga tudi ne bi bila njena prva v tem znanem gledališču, saj je priljubljena pevka pred dvema letoma na istem odru nastopila tudi kot Miranda v drami Vihar; in za to vlogo požela - saj je komaj verjeti - precej kritiških pohval.

Povabilo v gledališče pa seveda ne more mimo Kyline izjemne popularnosti prav ta čas, za katero je najverjetneje kriva popevka Can't Get You Out Of My Head, Kyliena aktualna uspešnica z albuma Fever (začne se z Na, na, na ,...), ki je po podatkih britanske radiofonske zveze v minulih tednih podrla rekord po številu radijskih predvajanj. Samo v preteklem tednu je iz otoških radijev zapela kar 3062-krat.

Prav tako veličastno pa so razpordali tudi vstopnice za sedem pevkinih nastopov v Angliji, in to v začetku naslednjega leta - v nekaj urah!

Domen Rožič

Can't get you out of my head - thumbnail

Can't get you out of my head