v rubriki glasba:
.. / / / 06.09.2011 15:02

LeeLooJamais: novi single, album in koncert

Skupina LeeLooJamais predstavlja novi single z naslovom Show Show! Single napoveduje izid novega albuma Excuse My Imagination, ki na prodajne police prihaja 13. oktobra 2011, pospremljen pa bo s promocijskim koncertom na isti dan v CUK Kino Šiška v Ljubljani.

Na koncertu bodo člani skupine LeeLooJamais predstavili najnovejši avtorski album z naslovom 'Excuse My Imagination', prav tako pa bo možno slišati tudi uspešnice iz njihovih prejšnjih treh albumov. Poleg izvrstnega koncerta lahko pričakujemo tudi svojevrsten vizualni performans, ki bo vključeval 3D animacije in druge vizualne efekte, saj bodo LeeLooJamais koncert tudi snemali. Skupina koncert pripravlja v sodelovanju z Agencijo Salamander, ki med drugim skrbi tudi za managemet skupine.

LeeLooJamais obljubljajo, da bo 'Excuse my Imagination' moderna, organska plošča, z elektronskimi izleti in pridihom osemdestih let prejšnjega stoletja. Kot pri vseh albumih doslej so produkcijo albuma prevzeli sami. Snemali so v studiu 'Štala', album pa bo izšel na dan koncerta, torej 13. oktobra.

V času pred izidom je skupina že uspešno predstavila tri radijske single: 'Still I try', 'Night phone' in 'Slovenka', ki so dosegli velik uspeh tako v Sloveniji kot tudi v tujini kar dokazuje že nominacija za MTV Music Awards. Poleti pa so kot eni izmed redkih slovenskih predstavnikov nastopili na srbskem festivalu Exit.

Predprodaja kart: www.eventim.si

Več o LeeLoojamais na www.LeeLooJamais.com

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

LeeLooJamais bodo novi album Excuse My Imagination predstavili na dan izzida - 13. oktobra 2011 v Kinu Šiška - thumbnail

LeeLooJamais bodo novi album Excuse My Imagination predstavili na dan izzida - 13. oktobra 2011 v Kinu Šiška