v rubriki glasba:
.. / / / 13.09.2004

Siddharta na MTV-ju, obletnica koncerta in dokumentarec

MTV Europe bo v danes 13. septembra v oddaji MTV New predstavil Siddhartin najnovejši spot, poleg tega pa je skupino izbral kot skupino tedna. In to ravno leto po tem, ko so na bežigrajskem stadionu odigrali največji koncert katerekoli skupine v slovenski zgodovini. In prav danes bodo v Koloseju zavrteli Siddhartin dokumentarec.

Predstavitev Siddharte si bo moč ogledati na internetnem naslovu www.mtv.tv pod rubriko "Artist of the week'" Siddharta se bo tako pridružila predstavitvam svetovnih izvajalcev, kot so Metallica, Maroon 5, Lenny Kravitz, Dido, Prince ...

Z 20. septembrom bodo spot pričele predvajati domače, kot tudi ostale pomembne evropske glasbene televizije MTV (France, Germany, Holland, Nordic, Poland, Romania, Russia, Spain), Viva (Germany, Poland, Plus) in VH1.

Vsi, ki se bodo udeležili ponedeljkove ljubljanske premiere Siddhartinega dokumentarca, si bodo novi spot lahko ogledali kar v kinodvoranah, saj je po dokumentarcu načrtovan vklop v program MTV Europe.

Dokumentarec si bo moč ogledati v Kolosejih:

13.9 ob 17h v Ljubljani
14.9. ob 17h v Mariboru
14.9. ob 19h v Celju
15.9 ob 17h v Kopru

Vstopnice so že v prodaji vsem tistim, ki boste ostali brez nje pa svetujemo, da se obrnete na info@kolosej.si. V primeru velikega interesa za ogled filma tudi po napovedanih datumih bodo v Kolosejih razmišljali, da bi film predvajali tudi v naslednjih dneh.

Tomi M - thumbnail

Tomi M