v rubriki glasba:
.. / / / 09.09.2003

Siddharta na stadionu razprodani

Kot smo slišali na današnji tiskovni konferenci, je koncert skupine Siddharta s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija razprodan. Natisnjenih je bilo 30.000 vstopnic, ki pa so prav vse pošle. Sicer bo baje na voljo 1000 kart za obiskovalce iz tujine, če pa bo ostalo še kaj za zamudnike, boste pa videli v soboto proti večeru (imate še nekaj šans).

Bend se je tako v zgodovino slovenske popularne glasbe vpisal kot prvi bend, ki je razprodal Centralni stadion za Bežigradom.

Kaj smo še izvedeli na tiskovki? Da bo koncert dolg nekaj čez dve uri, da bo 16 štiklov odigranih skupaj z Simfoniki, da bodo igrali material iz zadnje plošče, kar precej iz Norda in nekaj tudi iz ID-a.

Da bodo odri trije (glavni za bend, en za Simfonike in en za plesalce, da rekorda stadiona ne bo mogoče podreti (držijo ga Kelly Family z več kot 35.000 obiskovalci, vendar so se pravila od takrat spremenila in jih na stadion ne spustijo več tolilo) in seveda nekaj "we-are-so-cool" iz ust vodilnih RTV-jevcev, ki prav letos praznujejo 75 let radia in 45 let televizije.

Pa se vidimo na Stadionu, v soboto, 13. septembra. Vreme baje bo.

Foto (c) em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Siddharta na tiskovki v studiu 26 - thumbnail

Siddharta na tiskovki v studiu 26