v rubriki dogodki:
.. / / / 11.01.2001

KŠCR klubbing

Premierno predstavljamo nov projekt KŠCR (Kluba študentov celjske regije), ki vam bo enkrat do dvakrat mesečno serviral sodobno elektronsko glasbo z domačimi in tujimi didžeji ter video podporo. Tokrat se bo zgodil v Mladinskem Centru Celje v petek, 12. januarja 2001, ob 22h.

Aleš Dvoršak aka Elabjer je ustanovitelj založbe E-Modulation, za katero bo v kratkem izdal 12" "Moving Resonance", na vesti pa ima prvi slovenski breakbeat/drum'n'bass LP "Art Millenium" iz leta 1998.

Random Logic (Communique, Blak Label, Kial, PlaneT Rhythm, Tresor...) alias Gregor Žemljic & Miha Klemenčič sta velikana slovenske minimal techno scene. Izdajata pod različnimi imeni kot Anorak, Jeremdam, Palrame, Tadpole, Amderma, Savinto in njuna diskografija je impresivna. Njune plošče vrtijo didžeji kot Steve Stoll, Claude Young, Laurent Garnier in mnogi drugi. Sta avtorja glasbe za številne predstave večjih in alternativnih gledališč, experimentalnega baleta in performansov, tesno sta sodelovala tudi s skupino Laibach. Sta dobitnika nagrade "Bumerang" Studia City za najboljši techno live act v Sloveniji.

Vstopnina: 500 SIT, s flyerjem: 400 SIT, člani KŠCR: 300 SIT

Za KŠCR

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.