v rubriki dogodki:
.. / / / 08.11.2001

Zablujena generacija v Columbusu

Kralji organiziranega ropota, ki slišijo na ime Zablujena generacija, bodo vso svojo pozitivno energijo, o kateri tako kričijo v uspešnici Pozitiv vabrejšan zlili na vas 17. novembra in sicer na velikem promocijskem koncertu, ki bo v idrijskem klubu Columbus.

Vabijo vse svoje fene, še bolj fenice, superboye, superbejbe, vse, ki jih imajo radi, pa tudi tiste, ki jih nimajo, tiste, ki se enostavno nimajo kam dati, pa tiste, ki pravijo, da se nič ne dogaja, da si ogledajo ali še bolje, da slišijo, kako eden največjih prodajnih hitov slovenske glasbene jeseni zveni v živo.

Fantje obljubljajo mega žur in pripravljajo kar nekaj presenečenj, katere boste zamudili, če ne pridete na koncert. Zaigrali bodo večino skladb iz najnovejšega albuma, prav gotovo pa ne bodo manjkale tudi skladbe iz prejšnjih albumov.

Primož, Ramon, Aljoša in Igor so goste so povabili tudi rapersko zvezdo Klemna Klemna, pa še najbolj norega slovenskega deejaya DJ Lovra, ki bo vrtel tako muziko, kot tako ugledni prireditvi pristoji. Kdor bo manjkal, bo zamudil.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Zablujena generacija - foto: Valentin Casarsa - thumbnail

Zablujena generacija - foto: Valentin Casarsa