v rubriki glasba:
.. / / / 26.06.2012 12:21

Še 10 dni nas loči do Klumpanja

Klumpanje je tradicionalna, letos že 13. prireditev zapovrstjo, ki se bo odvijala 6. in 7. julija na Svetem Križu, hribu nad Planino pri Sevnici.

Klumpanje je s selitvijo večernega koncerta na novo, res izjemno lokacijo, Sveti Križ - hrib nad Planino pri Sevnici in pa časovno širitvijo dogajanja na dva dneva, v svojih trinajstih letih iz majhnega koncerta prerasel v pravi dvodnevni festival.

Letošnje Klumpanje bo potekalo v petek, 6. julija in soboto, 7. julija, ko se bo vrhunska glasba prepletala s športnimi in družabnimi aktivnostmi.

Prireditev bo ob 19.30 otvoril petkov glasbeni večer ko bodo nastopili Big Foot Mama, Zmelkoow, Maja Keuc, Drugo Dugme, Aperion in Vertum.

V soboto se del dogajanja seli na igrišči pred osnovno šolo Planina pri Sevnici, kjer se bo ob 9.00 začel velik turnir v malem nogometu. Vzporedno bodo tako na glasbenem prizorišču kot tudi ob samih igriščih potekale razne družabne aktivnosti.

V večernih urah se dogajanje zopet seli na nazaj na Sveti Križ, kjer se bo ob 19.30 začel odvijati drugi del glasbene prireditve, ko bodo nastopili Mi2, Dan D, The Drinkers, Cover Lover, Requiem in Radiostorm.

Poskrbljeno bo za brezplačno kampiranje in seveda hrano ter pijačo. Potrebno je poudariti, da tudi letos za vse kampiste pripravljamo brezplačen sobotni zajtrk. Za vse tiste, ki se bodo na Klumpanje pripeljali z avtomobili, bodo na Planini pri Sevnici urejena parkirišča, od koder bodo redno, vsakih 15 minut, na samo prizorišče koncerta vozili brezplačni avtobusi.

Vstopnice

Vstopnice je moč kupiti v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim-a (do 5. julija po predprodajni ceni), lahko pa jih bo kupiti tudi na dan koncerta, na samem vhodu v prireditveni prostor.

Dvodnevna vstopnica: v predprodaji (do 5. 7. 2012) samo 21 € (na dan koncerta 26€)
Ednodnevna vstopnica: v predprodaji (do 5. 7. 2012) samo 14 € (na dan koncerta 18€)

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail