v rubriki glasba:
.. / / / 24.05.2002

Starci se še kar naprej kotalijo

Ohoho, spet nekaj za ljubitelje starega dobrega oldfešn rocka. Govori se, da bodo legendarni The Rolling Stones septembra 2002 štartali z novo svetovno turnejo in da jih bo drugo leto pot prinesla tudi v Evropo, kjer pa, kot veste (vsaj geografsko) je tudi naša mala zahojena preljuba Slovenija. O turneji, ki bo obeležila štiridesetletnic delovanja, do nedavnega nismo vedeli nič, razen to, da le ta bo, sedaj pa so neuradno že znani datumi koncertov in neuradno ga pri nas (spet) ne bo!

Je pa jesenski del turneje, ki se bo začela 3. septembra letos, že potrjen. Toda na veliko žalost evropskih fenov bodo Stonesi začeli v ZDA, se februarja 2002 preselili v Avstralijo, marca na Daljni vzhod (na Kitajskem in Japonskem bodo imeli po dva koncerta) in junija v Evropo.

Tako jih boste predvidoma 21. junija 2003 lahko gledali v Milanu, predvidoma 3. julija na Dunaju, 19. julija pa v Helsinkih, če boste slučajno na Finskem. Finland, Finland, Finland, the country where I want to be, ... pa so peli že Monty Phytoni in Finska je kul. Vse nepotrjene datume, tudi finske lahko najdete na tej strani.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Oder Stonesov / vir: http://flic.kr/p/i8UjU - thumbnail

Oder Stonesov / vir: http://flic.kr/p/i8UjU