v rubriki dogodki:
.. / / / 13.06.2014 12:00

Ultra Europe bo fantastičen

Pravkar smo dobili novico o končnem line-upu evropske različice megafestivala elektronske glasbe - Ultra Europe, ki se bo odvijal 11.7. - 13.7. v Splitu. O vmesnih smo nekajkrat že poročali, tale pa nas je vrgel s stola. Vendar pozor! S tem seznam nastopajočih še vedno ni zaključen, saj ni razkrito še niti eno ime s programa ekskluzivnega beach partyja, ki ga bo 15. julija gostil hvarski hotel Amfora Grand Beach Resort.

Naj samo na hitro omenimo "taglavne": Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack, Ingrosso, Tiësto, Carl Cox, Gramatik, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Blasterjaxx, Alesso, Disclosure, Example, Knife Party, Marco Carola, Paul Kalkbrenner, Paul van Dyk, Pretty Ligts, Showtek, Steve Aoki, Sunnery James & Ryan Marciano, Danny Avilla, Orjan Nilsen, Above & Beyond, Cosmic Gate, W & W

Letos bo festival za dan daljši, odvijal pa se bo na kar petih odrih. K temu je treba dodati še kup prej ali slej razprodanih boat partyjev – priporčamo nakup v naprej. Trenutna cena vstopnice za vse tri festivalske dni v Splitu je žepu ugodnih 129 eur, dnevne VIP vstopnice pa grejo za 99 eur.

Kmalu bo sproščen v prodajo tudi drugi paket vstopnic za ekskluzivni beach party na Hvaru – prvi je bil razgrabljen v trenutku. Omenimo še, da velja pohiteti pri rezervacijah namestitev, že lani jih je namreč precej primanjkovalo.

Da bo obiskovalcem ostal festival Ultra Europe v res lepem spominu, so organizatorji s podjetjem Travel 2 Ultra pripravili seznam priporočenih nastanitev v partnerskih hotelih, ki izpolnjujejo primerne kvalitetne standarde. Možen je tudi nakup paketov, ki vključujejo namestitev, prevoze in festivalske vstopnice. Tam boste našli tudi osnovne informacije o prometni povezanosti, festivalskih lokacijah in načini prevoza na festival. Nastanitev, prevoze in boat partyje zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

ULTRA MAKE SOME NOISE - thumbnail

ULTRA MAKE SOME NOISE

Foto: Miha Rekar / mr.si