v rubriki glasba:
.. / / / 26.04.2001

Oh my god, they killed Kenny

Pop design oziroma o Viliju Resniku na srečo ni bilo nič slišati. Tako sem bil kar presrečen ker nihče ni jadral na zlomljenih krilih ali iskal poti do recimo ... domače cerkvice. No, če bi temu pojavu blaženosti ljubkovalno rekel Kenny, bi po prebiranju pošte, ki se je pojavila na uredništvu ŽVPL-a kot možiclji iz South Parka tulil: "Oh my god, they killed Kenny", "Kenny is dead", ...

Prav razmišljate: super-skupina Pop Design se vrača na slovensko glasbeno sceno! To pomeni novi zaton glasbene scene? Pa ravno zdaj ko nam spodobni glasbeniki izdajajo spodobne plošče (Big Foot Mama, Siddharta, Planet Groove, ...), ko smo dobili prve slovenske reperje (Klemen Klemen, 5'00" Of Fame) in ko se alternativa vse bolj približuje alternativi (Niowt, Anonimus, [url=../clanek.asp?ID=524]Dicky B. Hardy, ?). Ravno sedaj, ko so glasbene oddaje na "ti-vuju" ne prav redke (Videospotnice, Pop 'n roll, ...) in ko glasbena produkcija ni več na ravni leta 1984.

Da! Ravno sedaj so Pop designovci ugotovili, da je širina medijev in medijskega prostora dovolj velika da posrka tudi njihovo nadslavo in ponarodele hite. Pripravite se: koncertne dvorane bodo spet polne, veselice bodo zaživele, videospoti z Vilijem v prvem planu bodo spet blesetli in na radjiskih valovih bomo lahko slišali pesmi kot so Ne bom ti lagal, Pokliči me nocoj, Volk samotar ... seveda v novi, moderni preobleki! Yesss!

Po sporočilu založbe Poseidon bo kaseta in CD z naslovom Prihajam domov na voljo v maju, zasedba Pop design pa je sledeča: Vili Resnik - vokal, Tone Košmrlj - bas, Jani Marinšek - kitara, Damjan Tomažin - bobni in Martin Erjavec - klaviature.

Popdizajnkalipsa - danes!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Pop design - thumbnail

Pop design