v rubriki dogodki:
.. / / / 28.04.2011 14:02

Hamo & Tribue 2 Love navdušili na Orto festu

Hamo & Tribute 2 Love so spet navdušili v klubu, kjer igrajo najraje. Na vidno žalost skupine je bilo na začetku ljudi manj, kot je bilo pričakovati glede na njihove prejšnje, do zadnjega kotička nabite špile v Ortu.

Toda publika je počasi kapljala, Hamo pa je vse nove prišleke pozdravil ... mogoče se je tistim, ki so bili na koncertu od začetka zdelo, malce čudno, a ne ... to je bil samo znak olike!

Skozi večer so nam Hamo & Tribute 2 Love predstavili svoj železni repoertoar, tokrat prvič po dolgem času v električni izvedbi, pri publiki pa so najbolj "vžgali" spevni hiti kot so Blah, Blah, Blah, Blah, Do You Believe in Vija, vaja, ven!

Na odru je zvok bogatil tudi novei član T2L, Duki, ki je skrbel za vsega po malem: dvojno dozo klaviatur, akustično kitaro (na koncu tudi električno, wah-wah pa mu je odigral Hamo), perkašne in bekvokale.

Pri šanku smo opazili tudi Davorja "The Enemy" Lazareviča - Dakija, ki je bil nad koncertom navdušen, kar je zagotovo dobro (nihče noče, da mu poteče pogodba s hudičem press)!

Slike v galeriji, video z venčkom zimzelenih pa spodaj ;)

Ostale reportaže z Orto festa 2011

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Hamo & Tribue 2 Love navdušili na Orto festu - thumbnail

Hamo & Tribue 2 Love navdušili na Orto festu

Foto: Davorin Pavlica