.. / / / 24.10.2001

1000 člankov na ŽVPL

Pa smo prebili štirimestno številko! Članek, ki ga berete nosi zaporedno številko 1000 (ID=1000), kar pomeni, da smo ravno danes prebili skozi prvo tisočletje ŽVPL-ovskega štetja. V prvem tisočletju člankovij se je zgodilo marsikaj, mnogi med vami pa se tistih pra-časov, drugi pa spet ne, zato bomo s solzami v očeh na hitro preleteli nekaj (samo nekaj) mejnikov spletnega časopisa ŽVPL.

Vse skupaj se je začelo s člankom Kje posedat v poletnih dneh, tistega dne (ponedeljek, 18. maja) pa se je pisalo leto 1998. V pra-časih se je tako na straneh www.zvpl.infonova.si vsak teden godilo marsikaj, večino teh člankov pa najdete tudi v arhivu člankov.

Mi smo šmelcali naprej in 9. aprila 2000 štartali s prenovljenim ŽVPL-om, kmalu praznovali drugo obletnico. V drugem letu ste lahko prebrali še marsikaj zanimivega (Galebi na poletnem nebu, Hitri seks, Galebi na poletnem nebu, recenzijo Stingovega koncerta, prispevek o klicanju jelenov ...)! Spet ne bo odveč, če odletite v arhiv člankov!

No, lani smo pridobili nov rubriko glasba, letos smo v sodelovanju s Videospotničarji dodali lestvico Videospotnic in glasovanje za spot leta in še kaj.

Kljub razburkanemu življenju uredništva je naše najljubše čtivo pozabljena, a še vedno legendarna žurerska fantastika Gajba radosti!

Še na mnoga leta si želi ...

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.